Üdvözöllek az oldalamon kedves Látogató!

Coconcrete Fuchs Zsuzsanna

A nevem Fuchs Zsuzsanna a Co.Concrete megalapítója vagyok. Ausztriában egy kedves kis faluban élek és alkotok. Bár az alkotás szó talán egy kicsit nagyképűnek hangzik még magam előtt is, mert az alkotások nagy művészek keze alól származnak és neves múzeumokban nézegethetjük őket. Ennek ellenére mégis így nevezem a kis kézműves portékáimat, hiszen a semmiből, jobban mondva lélektelen alapanyagokból születnek. Az én fejemben rajzolódik meg a további létük és a kezeim által nyer testet, amit a fantáziám megalkotott.

Nagyjából 2018 végén kezdtem el foglalkozni az ékszerkészítéssel, amikor is az első anyag, amivel megismerkedtem az a műgyanta másnéven epoxy volt. Egyszerűen lenyűgözött a tisztasága és az a határtalan lehetőség, ami benne rejlik. Nem egy egyszerű anyag, ha barátságot akar kötni vele az ember lánya, akkor igencsak fel kell kötni azt a bizonyos alsóneműt, rengeteg türelem és tanulás szükségeltetik hozzá, hogy legalább megközelítőleg kezesbárányként viselkedjen. A mai napig is rengeteget tanulok ebben a témában.

A második anyag, amivel megismerkedtem az a beton volt. Teljesen döbbenet, hogy egy ilyen férfias anyag, amit ha meghallasz akkor maximum a házépítés jut eszedbe róla, mennyire alkalmas a finom megmunkálásra és a vagány betonékszerek elkészítésére.

A harmadik szerelem a süthető gyurma lett, ami talán egy kicsit háttérbe is szorította az első kettőt. Valószínűleg azért, mert itt nagyjából azonnal, tehát még a készítés fázisában is látom, és tudom, hogy mi lesz a végeredmény. A sütés után azonnal a kezembe vehetem, dédelgethetem és felruházhatom további szépségekkel, melyek a végleges ékszert még csodásabbá teszik.

Amikor nekiülök a munkának még csak segédvonalak vannak meg a fejemben, hogy mit is szeretnék megvalósítani. Az ékszerek valahogy mindig maguktól alakulnak, mintha saját akaratuk lenne. Ezért is nincs két egyforma sosem. Mint ahogy mi emberek is teljesen különböző egyéniséggel vagyunk felruházva, ugyanez vonatkozik az ékszereimre is. Teljesen egyediek, és a viselője 100%-ig biztos lehet benne, hogy amit hord, az nem fog vele szembe jönni az utcán. Bízom hát benne kedves Látogató, hogy az oldalamon tett barangolással kellemes perceket tudok okozni Neked és abban is bízom, hogy a megvásárolt Co.Concrete ékszerek minél több Hűha érzést fognak biztosítani számodra. Az első ilyen pillanat a megrendelés kézhezvétele után kell, hogy elérkezzen, az összes többi Hűha pillanatot pedig a viselt ékszer barátnők, családtagok és ismerősök dicséretével kell, hogy megkapd.