Emlék ékszerek

Ahogy a neve is jelzi, különleges emléket szeretnénk állítani valaminek ami fontos az életünkben. Ezeknek az ékszereknek, dísztárgyaknak az elkészülte előtt mindenre kiterjedő, alapos beszélgetésre van szükség (itt tudsz elérni: Co.concrete on Facebook Messenger vagy info@coconcrete.at) hiszen nagyon fontos, hogy imádott babócád hajacskájából, vagy a szívednek nagyon fontos kisállatod bundijából olyan emléktárgy készüljön, ami a legjobban jellemzi a kapcsolatotokat, a szeretetedet, az érzéseidet.
Az összes ékszer közül ezek számomra is a legkülönlegesebbek, hiszen az idő egy darabkáját örökítem meg a számodra, ami kis dolognak tűnhet, de mégsem az.
Hiszen ma még csak egy kis tipegő, akinek pár szál hajacskájából küldesz nekem, holnap pedig már a 18. szülinapjára adhatod át neki azt ami ma készült. Vagy viselheted a szíved felett egy életen át.
Hiszen ma még ott rohangál a közös sétáitok alatt a lábad mellett, érzed a kis bajszának a csiklandozását, de a ma sajnos elmúlik, de Te meg tudsz őrizni egy darabkát az oly sokszor simogatott bundácskából.
Szívet melengető, szívet facsaró és nagyon fontos érzések ezek!
Az alábbi képekkel csak inspirációt szeretnék adni Neked egy pár már elkészült ékszerrel.

emlék ékszer pandora charms

emlék ékszer

emlék ékszer

DNS emlék ékszer

emlék ékszer pandora

emlék ékszer

emlék ékszer

Pandora emlék ékszer

DNS ékszer

DNS ékszer

Emlék ékszerek

Emlékőr

Emlékőr ékszer

Kutyafog ékszer

Emlékőr ékszer

Emlék ékszer

Emlék ékszer

Emlékékszer

ékszer

Emlékőr ékszer

Emlékőr ékszer

DNS ékszer

Emlék ékszerek

Ha kérdésed van, keress nyugodtan: Co.concrete on Facebook Messenger