Co.Concrete - Üdvözöllek az oldalamon
Szívedbe és gyantába zárom a pillanatot...

EMLÉK ÉKSZEREK

Co.Conrete Emlék Ékszer Egy nagyon szenzitív területe ez a munkámnak. Ezen a részen keveredhet az öröm és a bánat,
hiszen ugyanúgy ékszerbe lehet foglaltatni egy kisbaba első tincseit, hogy aztán a szülőknek egy különleges ékszerként megmaradjon, vagy akár egy csodálatos ajándék lehet a gyermek 18. születésnapjára.
Gondoljunk csak bele, mennyire szívmelengető lehet egy kis fiatal felnőttnek, amikor a nagykorúságát ünneplő napon egy ilyen megható ajándékot kap. A saját, első kis babahaját egy szépséges és örök formában.
De természetesen ez az emlékőr része a munkámnak kézen fogva jár a gyásszal is. Hiszen születünk, majd távozunk. Ez utóbbi fájdalmas az itt maradottak számára. Ilyenkor próbálunk valamiféle megnyugvást találni.
Nem állítom, hogy ezek az emlékékszerek meghozzák a fájdalom alól a feloldozást, de a sok-sok visszajelzés azt mutatja, és sajnos a személyes tapasztalatom is az, hogy mégiscsak ad valamiféle gyógyírt a sebekre.
Ha emlékezetes és személyre szóló ékszereket keresel, akkor én ígérem, hogy a lehető legnagyobb pontossággal és szeretettel fogom számodra elkészíteni, legyen szó babahajról, kutyabundácskáról, vagy fogacskákról, bármilyen ilyen jellegű emlékedet tisztelettel fogom megörökíteni egyedi ékszer formájában.

A rendelés menete:

Csak küldd el postán az emlékeidet, amelyeket szeretnél belefoglalni az ékszerbe.
Ezt kétféleképpen teheted meg. Mivel én Svájcban élek, így vagy nekem küldöd direkt a

Zsuzsanna Fuchs
Mälbacherweg 5.
4539 Rumisberg
Schweiz

címre, vagy pedig feladod a barátnőmnek egy magyarországi címre, akinek a kamionos férje sűrűn jár felénk, és ő kihozza a nekem küldött postát.
Ha ezt az opciót választod, akkor a hölgy címét privát üzenetben elküldöm.
Fontos, hogy az emlékeket tartalmazó borítékot minden esetben ajánlott küldeményként add fel!

Az egyedi ékszer elkészítése érdekében minden esetben szükséges egy rövid telefonos egyeztetés, hogy megbeszéljük az ékszer kinézetével kapcsolatos részleteket, különleges kívánságokat, így biztosan olyan csodát kapsz, amely pontosan megfelel az elképzeléseidnek.
Fontos tudni, hogy az elkészítési folyamat körülbelül 4-6 hétig tart, mivel minden darabot gondosan és precízen készítek el, hogy minden részlet tökéletes legyen.
Ha még nincs elképzelésed az ékszer kinézetével kapcsolatban, akkor az eddig készült munkáim kis szeletéből tudsz inspirációt meríteni: Itt találod őket: Emlék Ékszer Képek

Árak:

Nehéz erre egyértelmű választ adnom, mert ez rengeteg dologtól függ, de nagy általánosságban azt tudom mondani, hogy az emlékékszerek 7000 forinttól indulnak plusz postaköltség.