Co.Concrete - Üdvözöllek az oldalamon
Szívedbe és gyantába zárom a pillanatot...

LÁMPÁK

Co.Conrete Emlék Ékszer Engedd, hogy az otthonodat különleges, varázslatos fények öleljék körbe!
Olyan műgyanta lámpákat készítek már több éve, amelyek egyedi szépségükkel és varázslatos kisugárzásukkal igazán különleges hangulatot teremtenek otthonodba.
Bármi legyen az elképzelésed, merj álmodni, hiszen az óceánok mélyétől a nyári mezőkig bármilyen témát képes vagyok megidézni ezekben a lámpákban. Tényleg csak a képzeleteden múlik, hogy milyen egyedi lakásdekoráció kerül ki a kezeim közül és ha valami biztosan egyedi és felejthetetlen ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, akkor is a legjobb helyen vagy!
Merülj el az egyedi fények világában, és engedd, hogy az emlékezetes pillanatok mindig veled legyenek!
A lámpa galériában viszont tudsz ötleteket is meríteni, az eddig készült darabok kis szeletkéjéből.
Itt találod: Lámpa Geléria
Néha előfordul, hogy nem megrendelésre, hanem csak a magam örömére alkotok. Ezek a lámpák kerülnek fel az azonnal vihető darabok közé. Ezt pedig itt találod: Lámpák készleten

A rendelés menete:

Természetesen itt is szükség van egy alapos egyeztetésre. Ezt a legjobb, ha telefonon tesszük meg. Minden esetben én hívlak, ha megadod a telefonszámod. Mivel szerencsére sokan szeretitek az alkotásaimat, ezért az elkészítési idő nagyjából két hónap, ezt érdemes észben tartani, ha esetleg ajándékként szeretnéd átadni a munkáimat.

Árazás:

Sajnos itt sem tudok egy konkrét választ adni, mivel minden lámpa egyedi és az árazás nagyban függ a lámpa méretétől, a bele kerülő dolgok költségétől stb... Természetesen a részletes megbeszélés után már fogok tudni mondani egy elég pontos árat a készülő alkotásra.
Annyit azért tudok mondani, hogy a lámpák ára az eddigi tapasztalataim alapján 45000 forinttól indulnak. Természetesen ez az összeg a postaköltséget nem tartalmazza. Bár én Svájcban élek, de Téged csak Magyar Posta belföldi díjszabása terhel (amennyiben magyarországi címre rendelsz)